Paradise lost: Vrouwen en kinderen eerst!
Door: Koen en Evelien
Blijf op de hoogte en volg Koen en Evelien
15 Januari 2012 | Nigeria, Lagos
Nu even spannend of het lukt om op de overboekte vluchten een paar stoelen te krijgen, maar zo ja, dan vliegen we vanavond nog. Wel een heel raar gevoel om alles hier achter te laten en zelf te vluchten, geen idee wanneer we weer terug kunnen. Mogelijk hoeven we niet eens van het vliegveld af en kunnen we bij aankomst meteen terug als ze er toch uitkomen vanavond. Maar we gaan het risico niet nemen. Als je op twitter de berichten volgt zou het er morgen behoorlijk heftig aan toe kunnen gaan.
Nou, wij gaan even verder met pakken en hopen dat alles geregeld kan worden vandaag. Hopelijk is ons volgende bericht vanuit een rustig Lagos, anders zal't wel weer oet Drenthe zijn...
Liefs,
Elsbeth:
Mail van mij volgt, Goede terug reis gewenst, en heel veel liefs XXXX -
15 Januari 2012 - 18:59
Mariken:
Spijt me te horen dat het nog niet gekalmeerd is. Hoop dat het snel weer rustig wordt en dat als je moet vliegen dat allemaal soepel verloopt.
Sterkte!
xx -
15 Januari 2012 - 19:27
Fam Kaasjager:
Hey lieverds, sterke daar!! Wij denken aan jullie. Last snel wat van jullie horen.
Dikke kus van ons -
15 Januari 2012 - 20:16
Marijke:
Ik leef met jullie mee via deze site en Facebook.
Hou jullie taai! -
16 Januari 2012 - 09:09
Daniëlle:
Eef en meisjes..... nu niet om het één of ander... jullie zijn nu bijna een jaar geëmigreerd naar Nigeria, maar ondertussen meer in NL geweest dan in Nigeria. Zo kom je natuurlijk niet aan inburgeren toe. xxx Daan -
16 Januari 2012 - 17:02
Eva:
Hey, hoop dat jullie veilig zijn. Terug gekomen in een koud nederland, of toch kunnen blijven? Snel hopelijk ook weer real-life contact!
Sterkte en heel veel liefs,
Eva