Live vanuit Lagos, Nigeria...
Door: Koen
Blijf op de hoogte en volg Koen en Evelien
02 April 2011 | Nigeria, Lagos
Voorlopig lekker rustig dagje, zoals verwacht. Ik ga maar even een hapje eten maken, geen noodles, maar chicken tonight. Hebben ze hier ook. Wordt wel wat! Oh, en als er nog nieuws is meld ik me weer natuurlijk, ik neem mijn rol als verslaggever van dit feest van de democratie zeer serieus!
02 April 2011 - 20:17
Lotte En Huub:
Net mijn reactie op jouw vorige mail verstuurd, krijgen we alweer je volgende. Ben benieuwd
wanneer de verkiezingen uiteindelijk zullen plaatsvinden en de rust weer een beetje terugkeert daar.
Het heeft ook wel wat zo'n persoonlijk verslag van de verkiezingen daar.
02 April 2011 - 22:09
Nynke (van Berco):
Haha, goed zo! Tot dusver krijg je voor je rol als "verslaggever van dit feest van de democratie" een dikke voldoende. Veel plezier verder. :-) -
03 April 2011 - 10:19
Lotte S.:
Hi Koen,
Door drukte ben ik even verstoken geweest van jullie berichten en nu is er ineens een hoop anders. Eef en Eline weer in NL en jij in Lagos.... Wat heftig allemaal! Ik zal Eef even apart een bericht sturen... ben erg benieuwd hoe het nu met haar is...
Maar wat schrijven jullie een leuke verhalen.... erg leuk om te lezen!
Ik hoop dat het goed met je gaat en ik hoop jullie in mei in NL even te treffen!
Liefs,
Lotte